Mediakortti ja yhteistyö

Kiinnostaako yhteistyö kanssani? Kuulen sinusta mielelläni lisää!
Blogini kautta tavoitat erityisesti Kreikasta kiinnostuneet matkailijat.

Täydellisen Kreikan saaren metsästys on Suomen ainoa pelkästään Kreikan matkailusta kirjoittava matkablogi!

Blogi on täynnä tietoa ja inspiraatiota Kreikkaan matkaaville. Lukuisien Kreikan-matkojen myötä Katille ja Tuomakselle on kertynyt kokemusta jo 30 Kreikan saaresta. Tavoitteena on käydä 50 saarta ennen 50 ikävuotta! Saarien lisäksi käytynä on myös Ateena ja muita mantereen kohteita. 

Sujuvasti soljuvan tekstin mukana lukija tutustuu Kreikan upeisiin kohteisiin ja oppii Kreikassa matkustamisen salat:

 • Millainen mikäkin saari on ja mitä kivaa siellä voi tehdä ja nähdä?
 • Miten hoituu käytännön asiat kuten tippaaminen tai mitä ja miten kreikkalaisessa tavernassa kannattaa tilata?
 • Saarihyppelyistä kiinnostuneille löytävät blogista ohjeet niin lautoilla matkustamiseen kuin majoituksen löytämiseenkin.
 • Kreikkalainen ruoka, reseptit sekä matkailijan varusteet näkyvät myös sisällöissä.

Blogi näki päivänvalon lokakuussa 2021, ja siitä lähtien blogi on päivittynyt ahkerasti. Kreikan-matkoista kiinnostuneet löysivät blogin lukijoiksi nopeasti.

Lukijamäärät 

Vuosi 2023

 • Näyttökerrat: 165000
 • Uniikit lukijat: 90600

Vuosi 2022

 • Näyttökerrat: 76400
 • Uniikit lukijat:  46500
 • Lukijan blogissa käyttämä aika keskimäärin: 4 min 11 sek

(Lähde: Google Analytics)

Suosittuja postauksia:

Blogia tukeva some

Blogia tukee aktiivisesti päivittyvä Instagramtili kreikan_saaren_metsastys. Seuraajia on 1300+.

Blogi mediassa

Blogin takana

Hei vaan! Blogin kirjoitusten takana olen minä eli Kati, 45-vuotias espoolainen. Blogin kuvista vastaa puolisoni ja matkakumppanini Tuomas.omakuva2

Vietämme päivätöistä ansaitsemamme lomat visusti reissussa. Matkustamme yleensä omatoimisesti ja mieluisimpia tapoja matkustaa ovat saarihyppelyt ja road tripit. Matkustustapamme ja -tyylimme sekä kiinnostuksen kohteemme näkyvät blogin sisällöissä:

 • Otamme alle yleensä vuokra-auton kohteen kauneimpien luontokohteiden ja maisemien löytämiseksi.
 • Tykkäämme fiilistelellä kylien ja kaupunkien tunnelmia, joten reissuihimme mahtuu aina useampi majapaikka ja kylä tai kaupunki.
 • Matkamme ovat keskihintaista ja -tasoista.
 • Mieluisin majoitus on yksityismajoitus tai pieni hotelli. Emme kaipaa luksusta tai palveluita, mutta siisti ja nätti majapaikka, keskeinen sijainti ja hyvät yöunet ovat tärkeitä. Näköala ja yksityinen poreamme tai uima-allas ovat ylellisyyksiä, joihin panostamme majoituksissa mielellämme silloin tällöin.
 • Ruoka- ja viinielämykset ovat meille tärkeä osa reissuja. Etsimme kohteen parhaat paikat makuelämysten kokemiseen perinteisistä tavernoista moderneihin kreikkalaisiin ravintoloihin, ja vierailemme viinitilalla tai paikallisessa juustolassa.

Blogin sisältö puhuttelee erityisesti aikuisten kesken matkustavia Kreikan-matkoista kiinnostuneita. Postauksista hyötyvät niin valmismatkan valitsevat kuin omatoimisestikin reissaavat. 

Lukijoiden kommentteja:

”Tämä blogi tulee meillekin varmasti olemaan tärkeä tietolähde sitten kun joskus aletaan suunnittelemaan omia saarihyppelyjä Kreikassa!” -Anne-

”Kati, ihana kirjoitus Skopelokselta! Me päädyttiin varaamaan kahden viikon reissu Skiathokselle sinun Skiathoksen blogisi luettuani.” -Kirsi- 

”Kiitos taas Kati!
Tuon kirjoittamasi luettuani olen satavarma, että Naxos on ensi kesän kohteemme ja siinä sivussa Paros.  Olen niin kiitollinen, kun laitat näihin juttuihisi niin tarkasti tietoa, kuten nuo Naxoksen aikataulut. Kiitos siitä! Helpottaa paljon suunnittelua! Tykkään tosi paljon blogistasi! <3″ -Kirsi-

”Hyvä ja tarpeellinen postaus. Minä kuulun omatoimimatkailijoiden vannoutuneeseen joukkoon ja tuollaiset vaihtoehdot kiinnostavat. Hyvältä näyttävät nuo edullisetkin kämpät.” -Asko-

”Olipa inspiroiva löytö tämä blogisi! Täytyy pysähtyä ajan kanssa tämän äärelle!” -Tuija-

”Kiitos kun jaat upeita kokemuksia ja kirjoitat niin että tuntuu kuin olisi ollut itse matkassa mukana.” -Anne-

”Olemme juuri nyt 11.7. Paroksella. Tarkoituksena poiketa Antiparokselle. Kiitos tästä selvästä ohjeesta.” -Raili-

Onko sinulla tuote tai palvelu, joka voisi kiinnostaa lukijoitani? Ota yhteyttä, niin kartoitetaan sinulle sopiva yhteistyömuoto!

Yhteystiedot: kati(at)taydellisenkreikansaarenmetsastys.fi

Mahdollisia yhteistyömuotoja:
 • Tuotteen tai palvelun testaus ja esittely (majoitus, matkakohde, aktiviteetti, matkatavarat, kosmetiikka, elintarvikkeet)
 • Postaus yhteistyökumppanin blogiin
 • Affiliate-/kumppanuusmarkkinointi 

Teen mielelläni yhteistyötä yritysten kanssa, joiden tuotteet tai palvelut sopivat blogin aiheeseen ja hyödyttävät lukijoitani. Kirjoitan kokemuksistani ja mielipiteistäni aina rehellisesti.