Mediakortti ja yhteistyö

Kiinnostaako yhteistyö kanssani? Kuulen sinusta mielelläni lisää!
Blogin kautta tavoitat erityisesti Kreikasta kiinnostuneet matkailijat.

Täydellisen Kreikan saaren metsästys -blogi on täynnä tietoa ja inspiraatiota Kreikkaan matkaaville Katin ja hänen puolisonsa reissukokemusten pohjalta!

Sujuvasti soljuvan tekstin mukana lukija pääsee nojatuolimatkalle Kreikan upeisiin kohteisiin ja oppii Kreikassa matkustamisen salat.

Millainen mikäkin saari on ja mitä kivaa siellä voi tehdä ja nähdä? Miten hoituu tippaaminen, tai miten ja mistä löytää hyvä majoitus? Kreikkalainen ruoka, reseptit sekä matkailijan varusteet näkyvät myös sisällöissä.

Taaperoikään tuleva blogi näki päivänvalon lokakuussa 2021. Siitä lähtien blogi on päivittynyt säännöllisellä 1 postaus/viikko -tahdilla. Välillä viikkoon mahtuu toinenkin postaus.

Kreikasta kiinnostuneet lukijat ovat löytäneet blogin hyvin jo alle vuodessa!

Lukijamäärät (kuukausien keskiarvo ajalta huhtikuu-syyskuu 2022)

 • Näyttökerrat: 8432/kk
 • Uniikkeja lukijoita: 5298/kk

(Lähde: Google Analytics)

Luetuimmat postaukset:
Uudempia postauksia:

Blogia tukeva some

Facebookin Kreikka-ryhmät ovat tärkeä väylä blogin tuomiseksi postauksista hyötyvien tietoon. Jaan postauksia säännöllisesti henkilökohtaisella profiilillani. Yhteisöt ovat aktiivisia ja suosittuja innokkaiden kreikanmatkailijoiden ja Kreikasta kiinnostuneiden keskuudessa. Suurimmassa ryhmässä on 20000 jäsentä.

Blogia tukee 4-5 kertaa viikossa päivittyvä Instagramtili kreikan_saaren_metsastys. Tilin seuraajakunta on rakentumassa ja seuraajia on > 350.

Blogin takana

Blogia kirjoittaa Kati, 43- kuva mediakorttiin vuotias espoolainen. Mukana matkoilla on puoliso, jonka käsialaa blogin kuvat useimmiten ovat.

Päivätöistä ansaitut lomat vietetään visusti reissussa. Pariskunta matkustaa yleensä omatoimisesti ja mieluisimpia tapoja matkustaa ovat saarihyppelyt ja road tripit. Matkustustapa ja -tyyli sekä kiinnostuksen kohteet reissuilla näkyvät blogin sisällössä:

 • Alle otetaan yleensä vuokra-auto kohteen kauneimpien luontokohteiden ja maisemien löytämiseksi.
 • Reissun mahtuu useampi majapaikka ja kylä tai kaupunki, jotta pääsee fiilistelemään niiden tunnelmaa.
 • Keskihintaista ja -tasoista matkustusta.
 • Mieluisin majoitus on yksityismajoitus tai pieni hotelli. Ei tarvitse olla luksusta tai palveluita, mutta siisti ja nätti majapaikka, keskeinen sijainti ja hyvät yöunet ovat tärkeitä. Näköala ja yksityinen poreamme tai uima-allas ovat ylellisyyksiä, joihin majoituksessa on kiva panostaa silloin tällöin.
 • Ruoka- ja viinielämykset ovat tärkeä osa reissuja. Etsitään kohteen parhaat paikat makuelämysten kokemiseen perinteisistä tavernoista moderneihin kreikkalaisiin ravintoloihin. Vieraillaan viinitilalla tai paikallisessa juustolassa.

Blogin sisältö puhuttelee erityisesti aikuisten kesken matkustavia. Postauksista hyötyvät niin valmismatkan valitsevat kuin omatoimisestikin reissaavat. 

Lukijakunta

 • 54 % miehiä, 46 % naisia
 • 61 % lukijoista on 18-34-vuotiaita
 • Lukijan blogissa käyttämä aika: 4 min 11 sek

Lukijoiden kommentteja:

”Tämä blogi tulee meillekin varmasti olemaan tärkeä tietolähde sitten kun joskus aletaan suunnittelemaan omia saarihyppelyjä Kreikassa!” -Anne-

”Kati, ihana kirjoitus Skopelokselta! Me päädyttiin varaamaan kahden viikon reissu Skiathokselle (sinun Skiathoksen blogisi luettuani.” -Kirsi- (kommentti fb-ryhmässä)

”Kiitos taas Kati!
Tuon kirjoittamasi luettuani olen satavarma, että Naxos on ensi kesän kohteemme ja siinä sivussa Paros.  Olen niin kiitollinen, kun laitat näihin juttuihisi niin tarkasti tietoa, kuten nuo Naxoksen aikataulut. Kiitos siitä! Helpottaa paljon suunnittelua! Tykkään tosi paljon blogistasi! <3″ -Kirsi-

”Hyvä ja tarpeellinen postaus. Minä kuulun omatoimimatkailijoiden vannoutuneeseen joukkoon ja tuollaiset vaihtoehdot kiinnostavat. Hyvältä näyttävät nuo edullisetkin kämpät.” -Asko-

”Olipa inspiroiva löytö tämä blogisi! Täytyy pysähtyä ajan kanssa tämän äärelle!” -Tuija-

”Kiitos kun jaat upeita kokemuksia ja kirjoitat niin että tuntuu kuin olisi ollut itse matkassa mukana.” -Anne-

”Olemme juuri nyt 11.7. Paroksella. Tarkoituksena poiketa Antiparokselle. Kiitos tästä selvästä ohjeesta.” -Raili-

Onko sinulla tuote tai palvelu, joka voisi kiinnostaa lukijoitani? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Yhteystiedot: kati(at)taydellisenkreikansaarenmetsastys.fi

Mahdollisia yhteistyömuotoja:
 • Tuotteen tai palvelun testaus ja esittely (majoitus, matkakohde, aktiviteetti, matkatavarat, kosmetiikka, elintarvikkeet)
 • Blogipostauksen sponsorointi
 • Postaus yhteistyökumppanin blogiin
 • Affiliate-/kumppanuusmarkkinointi 

Teen mielelläni yhteistyötä yritysten kanssa, joiden tuotteet tai palvelut sopivat blogin aiheeseen ja hyödyttävät lukijoitani. Kirjoitan kokemuksistani ja mielipiteistäni aina rehellisesti.