maanatiri-pussukat
Matkatavarat ja pakkaaminen,  Yleistä Kreikassa matkustamisesta

Lahjavinkkejä reissaajille

Voit jakaa postauksen tästä:

Teksti sisältää mainoslinkkejä. Mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, ja siksipä halusin jakaa reissaajalle sopivia lahjavinkkejä. Usein toivotuimpia lahjoja ovat hemmottelulahjat tai sellaiset, joissa on otettu huomioon lahjansaajan kiinnostuksen kohteet, esimerkiksi juuri matkustaminen.

Tässä vinkkaamani tuotteet ovat sellaisia, joita joko käytän itse tai ilahtuisin sellaisen saadessani. Ja mikä parasta, kaikista näistä on iloa saajalleen myös muulloin kuin reissussa.

Jos sinulla on hyviä lahjavinkkejä reissaajalle tai matkustamisesta pitävälle, niin jaa omasi kommenteissa – lahjavinkkejä ei ole koskaan liikaa!

Pussukka/lompakko

Maanatiri-pussukat ovat suosikkilahjojani oikeastaan vähän joka tilanteeseen, sillä ne sopivat ihan kaikille: niin lapselle kuin aikuisellekin, miehelle tai naiselle. 

Tämä on superhyvä lahja matkailijalle ja reissaavalla ystävälläsi on pussukalle taatusti käyttöä, sillä käyttötarkoituksia on monia: pussukka toimii lompakkona, silmälasi- tai aurinkolasikotelona, säilytyspussina, meikkipussina, penaalina…

Pussukka on tukevaa kangasta ja hieman topattu, joten niin lasit kuin muutkin pikkutavarat säilyvät siellä hyvin.

Rakastan tätä reissulompakkona, sillä pussi on riittävän suuri ja setelit mahtuvat sinne hyvin sekä leveys- että korkeussuunnassa. Erityisesti reissussa käteistä saattaa olla mukana reilummin, ja minusta tuntuu turvallisemmalta, kun lompakko on sen verran syvä, etteivät setelit “pursuile” sen suulta.

Yleensä sujautan myös korttikotelon pussukan sisään, ja näin sekä käteiset että kortit ovat käytännöllisesti käden ulottuvilla.

Pussukka on näppärä myös mukana kuljetettavien tarpeellisten pikkutavaroiden säilytykseen, kuten allergialääkkeet, päänsärkylääkkeet, rakkolaastarit tai kynät. On kivempi pakata ne pussukkaan ja sujauttaa se käsilaukkuun tai reppuun, jolloin ne ovat aina helposti saatavilla, eikä niitä tarvitse kaivella hankalasti repun pohjalta

Maanatirin yrittäjä on ystäväni, ja olen tutustunut tuotteisiin sitä kautta. En olisi kuitenkaan päätynyt ostamaan niitä lahjoiksi tai itselleni (minulla on näitä kolme 🙊), elleivät ne olisi laadukkaita ja kauniita!  

Pussukoiden kankaat ovat Maanatirin omistajan upeista valokuvista painettuja valokuvaprinttejä. Tuotteet on valmistettu Suomessa.

  • Lue lisää Maanatirin valokuvatekstiileistä ja tilaa täältä: Maanatirin Insta

maanatiri-pussukat

Korttikotelo/korttilompakko

Koska maksuvälineiden turvallinen säilyttäminen on tärkeää, on toinenkin lahjavinkki siihen liittyvä. Tämän idean sain puolisoltani, joka juuri osti korttikotelon lahjaksi ystävälleen. Itse asiassa minunkin korttikoteloni on lahja häneltä. 😉

    • Pienikokoinen kotelo kulkee helposti mukana.
    • Kortit saa sieltä vaivatta ja nopeasti esille napin painalluksella. (Toisin kuin lompakoiden korttitaskuista, jonne ne tuppaavat aina jäämään jumiin!)
    • Maksutilanne tuntuu turvallisemmalta, kun se menee sujuvasti, eikä lompakkoa tarvitse pitää esillä kauaa.
    • Kotelo estää vahinkolähimaksut ja korttien skannauksen.

Minä käytän nykyään lompakkona Maanatirin pussukka + korttikotelo -yhdistelmää, ja minusta se on paljon tavallista lomapakkoa kätevämpää. Myös lahjaksi voi antaa tämän yhdistelmän, ja saaja voi käyttää niitä joko yhdessä tai erikseen!

korttilompakko

Matkalakana/peitto

Monikäyttöinen ja kevyt (vain 320 g) matkapeitto on kätevä niin retkeillessä kuin rantalomallakin: sille on käyttöä lisäpeittona, lakanana, ranta/retkialustana tai vilttinä lentokoneessa tai viilenevässä illassa.

Matkalehti

Matkailuaiheisen lehden tilaus on taatusti mieleinen lahja reissaajalle. 

Netistä löytyy paljon matka-aiheista tietoa ja luettavaa, mutta on eri asia ottaa fyysinen painos käteen ja uppoutua lehden kanssa sohvan nurkkaan nojatuolimatkoille.

Muunneltava laukku/reppu

Muuntautuva Tote-laukun ja kaupunkirepun yhdistelmä on erinomainen lahjatuote. Siihen mahtuu käsilaukkua enemmän tavaraa ja sen voi heittää joko selkään tai olalle lennolle, kaupungille tai rannalle mennessä. Sellaiselle on käyttöä aina niin matkoilla kuin arjessakin! 

Lisää lahjavinkkejä voit löytää postauksesta 5 mukavuutta lisäävää asiaa, joita ilman en matkusta. Niistä jokainen sopii loistavasti myös lahjaksi!

Onko sinulla matkailuun liittyviä lahjavinkkejä? Jaa omasi kommenteissa!

 

Voit jakaa postauksen tästä:

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.