azul apartments majoitus nidrissä
Majoitus

Erinomainen majoitus Nidrissä Lefkaksella: Azul Apartments

Voit jakaa postauksen tästä:

Postaus sisältää mainoslinkin. Mainoslinkki merkitty*-merkillä.

Meille mukava reissumajoitus tarkoittaa yksityismajoitusta tai pientä hotellia, jossa on riittävästi yksityisyyttä, siisti ja nykyaikainen sisustus sekä suhteellisen keskeinen sijainti. Emme kaipaa palveluita, kuten aamiaista, hotellin ravintolaa tai baaria, emmekä välttämättä edes uima-allasta.

Hintatasoltaan valintamme ovat yleensä keskihintaisia. Hintoihin vaikuttaa niin moni asia (saari, sijainti, ajankohta), mutta tällä hetkellä sellaiset majoitukset mistä pidämme irtoavat Kreikasta myös sesonkiaikaan 70-90 €:lla/yö. Offseasonilla majoittuu usein tätä edullisemmin.

Toisinaan voi joutua pulittamaan hieman enemmän, mutta silloin kyllä jo yleensä saakin jotain vähän enemmän. 

Suosikkimajoitus sieltä minne emme olleet menossa

Yleensä joka reissulla on vähintään yksi erityisen mieleinen majoitus. Jooniansaarten hyppelyllä elo-syyskuussa 2022 suosikkimme löytyi Lefkakselta. Itseasiassa se nousi yhdeksi kaikkien aikojen suosikkimajoituksistamme!

Tämän majoituksen kohdalla jouduimme hieman venymään toivebudjetistamme (maksoimme noin 105 €/yö). Majoitus kuitenkin vaikutti sen arvoiselta – ja onneksi myös osoittautui sellaiseksi. Maksamallamme hinnalla hinta-laatusuhde oli enemmän kuin kohdillaan. 

Saavuimme Lefkakselle Ithakalta, mutta emme olleet varanneet vielä majoitusta. Emme edes tienneet, missä kylässä haluaisimme majoittua.

Olimme olleet Lefkaksella 7 vuotta aiemmin ja majoituimme tuolloin Nidrissä. Vaikka viihdyimme siellä, niin ajattelimme, että ehkä tällä kertaa voisi kokea jonkun toisen paikan.

Lautta saapui Vassilikin kylään, ja lähdimme ajamaan ja katsastamaan paria kylää sillä silmällä… Kolusimme kyliä, mutta eivät ne tuntuneet sopivilta.

Päätimme vaihtaa taktiikkaa ja katsoimme, mitä majoitusta saarella ylipäänsä olisi tarjolla. Kun bongasimme Booking.comista hyvältä näyttävän majoituksen, teimme päätöksemme: näppäilin varauksen samoin tein.

Ja niin vain meillä oli varattuna majoitus Nidrissä, vaikka oikeastaan emme olleet suuntaamassa sinne.

allaskuva Azul Apartments
Uima-allas on pieni, mutta riiittävä vilvoittavaan pulahtamiseen.

Upouusi Azul Apartments

Saimme heti viestillä ovikoodit, joilla pääsimme sisään asuntoon. Emme tosin selvinneet modernista ovikoodilaitteesta ihan käden käänteessä. Reagoimme liian hitaasti tai näppäilimme pitkän koodin väärin, ja jouduimme pari kertaa “jäähylle” ja odottamaan, että järjestelmä päästää yrittämään kirjautumista uudelleen aikaviiveen jälkeen. 

Onneksi koodin näppäily kertaalleen riitti, sillä se aktivoi avainkortin, jolla asuntoon pääsi kulkemaan jatkossa helpommin. 😅 Turvallisuusasiat tuntuivat olevan kunnossa, sillä ovikoodia ei todellakaan näppäiltäisi arvaamalla oikein!

Koko rakennus vaikutti aivan uudelta, joten asuntokin oli raikas ja uusi. Ihastuimme heti! Nykyaikasta, siistiä ja sopivasti tilaa! 

Huoneistossa on pieni keittiö, jos haluaa kokkailla itse. Tyylikkäässä kylpyhuoneessa on pesukone, mikä ilahdutti tietenkin meitä erityisesti kun matkustimme melko kompaktilla vaatemäärällä. 

Sänky osittautui todella mukavaksi ja moderni ilmastointi erinomaiseksi: se oli hiljainen, helppo säätää, eikä puhaltanut nukkuessa suoraan niskaan.

Hyvät yöunet ovat meille tärkeitä myös reissussa, jotta jaksaa seikkailla. Olimme todella tyytyväisiä nukkumisolosuhteisiin Azul Apartmentsissa, sillä nämä palaset eivät useinkaan ole täysin kohdillaan, vaikka majoitus muuten olisi kuinka hyvä.

Asunto on passelin kokoinen pariskunnalle majoittua väljästi. 

Meidän parveke oli kivalle uima-allasalueelle päin. Ja oli sieltä vähän merinäköalaakin alle 100 m:n päässä olevalle merelle.

Ylemmässä kerroksessa olevista huoneistoista on paremmat merinäköalat, ja osa talon huoneistoista on toisella puolella taloa, eikä niistä ole allas- tai merinäköalaa. Varausjärjestelmästä näet, millaisella näköalalla olevaa huonetta olet varaamassa.

Talossa on 8 huoneistoa. Uima-allas ja allasalue eivät ole kovin suuria, mutta tilaa ja aurinkopetejä on sopivasti huoneistojen määrään nähden. 

azul apartments kylppäri
Tyylikäs kylpyhuone.

azul huone

Loistava sijainti kruunaa erinomaisen majoituksen

Talon sijainti Nidrissä on mielestämme paras mahdollinen: se sijaitsee pääkadun varrella, mutta Nidrin laidalla. Toisin sanoen kaikki on käden ulottuvilla, mutta hieman sivussa kaikkein vilkkaimmista spoteista. 

Vuokra-auton kanssa matkustavalle sijainti kylän reunalla on täydellinen: taloa vastapäätä oleva parkkialue on ilmaiseksi käytettävissä ja pääset siitä suoraan saaren itärannikon läpi menevälle päätielle.

Viereisessä talossa on pienempi market ja parin rakennuksen päässä hieman suurempi, joten vesi- ja eväsostokset on helppo tehdä.

Palaisimmeko? No mielellämme!

Jos sinulla on etsinnässä majoitus Nidristä, niin Azul Apartments kannattaa ehdottomasti katsastaa.

Olisi varmaan liioittelua väittää, että Azul Apartments on paras majoitus Nidrissä, eihän meillä ole sen lisäksi kokemusta kuin yhdestä! Mutta on se niin hyvä, että me varaamme sen taatusti uudelleen, mikäli palaamme noille main.

Saimme majoituksen tällä kertaa normaalia edullisemmin, sillä varasimme viime tipassa. Monet majoittajat laskevat hintojaan Bookingissa viime hetkillä, erityisesti jos joku huone on varaamatta vain muutamalla päivälle. 

Meillehän tämä sopii, sillä teemme päätöksemme usein ns. lennosta, emmekä yleensä halua olla yhdessä paikassa kolmea päivää pidempään – monesti emme ole yhdessä paikassa niinkään pitkään. 

Azul Apartmentsin olimme varanneet kahdeksi yöksi, mutta paikalle päästyämme laitoimme melkein heti kyselyä, olisiko meille tilaa vielä kolmanneksi yöksi. Onneksi varauskalenteri oli kannaltamme suopea!

Todettuamme paikan erinomaiseksi ja juuri meidän mieleiseksi olisimme valmiita maksamaan majoituksesta jatkossa myös sen normaalihinnan verran (tällä hetkellä korkeimmillaan 156,50 €/yö).

Jos Azul Apartments ja Lefkas alkoi houkuttelemaan, niin senkun vain etsimään lentoja Prevezaan. 😉 Kentältä pääsee Lefkakselle helposti bussilla, taksilla tai vuokra-autolla, ja matkaa Nidriin on vain 36 km.

Olisiko Azul Apartments sinulle sopiva majoitus Nidrissä? Millainen majoitus yleensä on sinun mieleen?

Tule seuraamaan blogia Instagramiin! ➡️ kreikan_saaren_metsastys

Meidän huoneistomme parveke on postauksen kansikuvassa keskimmäisessä kerroksessa.

Lue myös:

 

Booking.com

Voit jakaa postauksen tästä:

10 kommenttia

  • Kati

   Hyvä pointti, Mikko! Kävin miettimään, että on monia majoituksia, joissa olemme viihtyneet ja voisimme mennä uudelleen ja voimme vilpittömästi suositella niitä muillekin.

   Mutta sitten on vielä sellaiset paikat, joihin haluaisimme uudelleen, ja joiden saatavuuden tarkistaisimme ensimmäisenä niille suunnille mennessämme. Pieni ero hyvän ja erityisen välillä. 🙂

 • Melissa L

  Itse pidän myös pienemmistä hotelleista ja itsellänikin on niitä paikkoja joihin haluan palata joka kerta uudelleen. On kyllä kiva hotelli tuo kuvissa oleva hotelli.

  • Kati

   Kiitos Melissa! Kannattaa pistää postauksen hotellivinkki talteen, jos etsii hyvää kohdetta ja hotellia aikuisten aurinkolomalle. 🌞

 • Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra

  Meille huone yksi huone Azul Apartments hotellissa taisi olla liian pieni, koska meitä on kolme henkeä ja poika on jo 12. Ehkä 1-2 yötä sohvalla voisi majoittua, mutta viikon lomaksi pitäisi olla jo oma makuuhuone. Pariskuntana matkustaessa se olisi tosi mukava paikka. Hyvät vuodet ja toimiva hotellihuone on se perusta, josta lomalla ei kannata tinkiä. Se pilaa loman takuuvarmasti, jos jokin perusasia on pielessä.

  Olen pohtinut sitä samaa asiaa oikein kokonaisen postauksen verran. https://viaperasperaadastra.com/2021/09/17/millainen-on-toimiva-hotellihuone/ .
  Millainen on mielestäsi toimiva hotellihuone/huoneisto lomalle tai työmatkalle?

  • Kati

   Moikka Nadine! Meille myös reissun majoitus on tärkeä osa matkustusmukavuutta ja reissukokemusta. Huomaa kyllä, että ne omat kriteerit ja tarpeet majoituksen suhteen muuttuvat ajan saatossa – liekö mukavuudenhalun kasvamista vai tiedostaako sitä vain paremmin mistä tykkää. Ehkä käytettävissä olevat resusrssitkin vaikuttavat.

   Kyseinen hotelli ei tosiaan sovi tilojensa puolesta lasten kanssa matkustaville, mutta on aivan ihana pariskunnan loman tukikohdaksi. Jossain taisi olla maininta että olisi Adults only, mutta koska en ole täysin varma hotellin linjauksesta tässä asiassa, niin en maininnut sitä jutussa.

   Kiitos linkistä, menen ehdottomasti lukemaan! Majoitusasiat kiinnostaa aina ja itsekin pohdin aihetta usein postauksissani.🙂

  • Kati

   Hei Anne! No niinpä, siisteys on tärkeää (ja tämä uutdenkarhea paikka todella oli siisti)! Siksi luen aina Bookingista majoitusta varatessani muiden kommentteja ja katson mitä alhaisimmat arviopisteet antaneet sanovat paikasta. Jos siisteys saa kritiikkiä toistuvasti, niin jätän varaamatta, vaikka mainoskuvissa paikka näyttäisi kuinka ihanalta.

 • Ada

  Näyttääpä ihanalta tuo hotelli, me valitsemme yleensä myös mielellään pienemmän hotellin tai yksityismajoituksen. Tänä kesänä olemme suunnitelleet, että jätämme ulkomaan matkat kokonaan väliin ja tutustumme kotimaamme helmiin. Haussa onkin majoitusta Suomessa, muun muassa Pieksämäeltä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.